INFO & VOORWAARDEN CROSSTRAININGEN

Kosten (incl. 21% BTW)

In het overzicht van de data van de reeds geplande trainingen staat telkens vermeld wat deelname aan de betreffende training kost, inclusief terreinvergoeding.

Voorwaarden deelname crosstrainingen

Deelname aan de crosstrainingen geschied volledig op eigen risico.

Van de ruiters/combinaties die deelnemen aan de trainingen verwacht ik dat ze:

  • voldoende springervaring hebben (B parcours moeten kunnen springen, winstpunt is niet verplicht).
  • een goede basis balans en houding te paard hebben
  • voldoende controle hebben.

Verder:

  • Beta Level 3 bodyprotector (dus GÉÉN rugbeschermer!)
  • een veiligheidscap zijn verplicht
  • peeskapjes, strijklappen en springschoenen worden ten zeerste aanbevolen
  • indien mogelijk met een zweepje rijden! Dit hoeft niet gebruikt te worden, maar als het een keer nodig is is het wel erg fijn om deze bij de hand te hebben.

Duur crosstrainingen

De crosstrainingen duren afhankelijk van het aantal deelnemers 1-1¼ uur. Bij de indeling van de groepen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de grootte van de pony's en paarden en de ervaring van de ruiter/combinatie.

Terreinregels

Hou de terreinen netjes, dus ruim mest op en neem afval weer mee naar huis of deponeer dit in de aanwezige prullenbakken. Dan mogen we ook weer terugkomen!

Groepsgrootte

Er zal worden gestreeft naar groepen van 3 ruiters, maximaal 4 als er veel aanmeldingen zijn. Naast de bovenstaande kosten dient ook de terreinvergoeding betaald te worden. Deze verschilt per terrein en dient tevens bij Suzanne afgerekend te worden.

Privéles

Heb je interesse in privéles? Dit kan op een van de diverse crossterreinen. Bel of mail Suzanne dan om een afspraak te maken. Tijdens de geplande trainingsdagen kun je je ook aanmelden voor een privéles in plaats van een groepsles.

DUO les

Naast groeplessen van 3 tot max 4 personen kun je er ook voor kiezen om samen met een vriend/vriendin een DUO les te nemen. Je rijdt dan met z'n tweeën in een les.