CROSSTRAINING & DRESSUUR EN SPRINGINSTRUCTIE

Suzanne is gediplomeerd ORUN allround instructrice en geeft al sinds 2009 naast dressuur- en springlessen ook veel crosstrainingen. Van echte beginners tot meer ervaren combinaties op M/Z niveau, voor Bixie ruitertjes tot veteranen. Controle, gehoorzaamheid & goede balans van de ruiters zijn de speerpunten met veel geduld en respect voor ruiter & paard.

De mogelijkheden:

  • Het hele jaar door geeft Suzanne crosstrainingen op diverse locaties, zowel outdoor als indoor, in Nederland, Duitsland en België. De data van de reeds geplande trainingsdagen vind je onder het tabblad "Data Trainingen" . Voor deze data kun je je aanmelden voor een groepsles, DUO les maar ook privéles als daar plek voor is.
  • Suzanne beschikt over een aanhangwagen met mobiele crosshindernissen van Bixie hoogte (30//40 cm) tot zo'n 85 cm. waarmee ook op locaties waar normaal geen crosshindernissen zijn, crosstrainingen/kennismakingslessen gegeven kunnen worden. Erg leuk voor bijvoorbeeld verenigingen die eens wat anders willen aanbieden aan hun leden!
  • Suzanne geeft ook dressuur- en springlessen, zowel voor privé, groepen en verenigingen.
    • Bij de dressuurlessen wordt er vooral gewerkt aan een correcte houding en inwerking van de ruiter. Tijdens de privé dressuurlessen gebruikt Suzanne o.a. Franklin ballen en een barebackpad om een optimaal ruitergevoel te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat de ruiterhulpen goed en duidelijk aankomen bij het paard zodat de combinatie samen een goede basis kan opbouwen. 
    • Tijdens de springlessen maakt Suzanne graag gebruik van gymnastische lijntjes en combinaties om een goede basis op te bouwen. 
  • De vaste locatie van Suzanne is Stal Bouwens in Roosteren.